ett riktigt dum huvud

förra veckan hade Emil med dig ett cykel däck till slöjden i skolan och idag så tog han hem den. då frågade en nia (jag tror han heter Anton) varför Emil hade ett däck med sig. då svarade Emil att han hade kraschat.
Anton: hur då,
Emil: jag kraschade i mitt garage med en skift nyckel
Anton: jaha, gjorde det ont.
då började jag och Emil gap skratta. Och han bara stirra på oss.


omelett

Håller på att laga en omelett. det kommer att bli gott. jag har i köttbullar, potatis, ägg, mjölk, tomat och rostad lök. Låter kanske lite konstigt men det är gott. ska sitta framför tv:n och njuta. :) 


"trolleri stund"

Vi behöver mer uppvisningar till SO:n på fredagar. försök att komma på något man kan visa upp på vår lilla "trolleri stund". Tänk på något du är bra på eller något någon annan är bra på.


Hatar tisdagar

Jag hatar tisdagar. Dom är våra längsta dagar och vi har korta raster mellan lektionerna och en ganska kort lunch rast också. Det ända roliga den dagen är fördjupning för jag har träslöjd och rasterna. Skönt att den dagen är över. men jag fattar inte varför man föredrar tisdags e-tiden så man slutar ännu senare.


jonglera

Jag har lärt mig att jonglera med tre bollar och det är jag jätte stolt över. Jag kan inte jonglera så länge om jag inte tar det jätte lungt. Men det är så långsamt att det nästan inte räknas. Sen om jag jonglerar fortare så klarar jag några sekunder. Men snart kan jag jonglera jätte bra. då kanske jag visar för klassen på SO:n. :)


RSS 2.0